Bakom ratten

Nu känns det som vi har fått lite grepp om praktiken och upplägget, pontus o jag. Hoppas på en givande föreläsning där de anställda blir nöjda och att de lär sig något. Syster ringde och klagade på regnet så jag var tvungen hämta henne och ta en sväng på stan med henne hehe....men det var kul...inga inköp men har hittat kläder inför helgen som kommer inköpas vid ett senare tillfälle.

Med tanke på att jag har kört en del bil i mina unga dar och vill nog påstå att jag kör bättre än de flesta så förundras man hur vissa personer egentligen kan ha ett körkort. Räcker med att köra inne i stan och direkt så märker man hur illa folk hanterar sin bil. De kan inte reglerna och framför allt så kan de inte hålla ett tempo vilket man måste för att klara sig som chafför. Så är det ngn som känner sig lite osäker bakom ratten så tar jag gärna lite privatlektioner  med personen i fråga. Helt gratis dessutom. Så tveka inte att höra av er!

Så här ser jag ut nu för tiden för er som inte träffat mig på länge eller inte alls......



Grattis Elin!

Första dagen på LIA:n var ganska lugn med en del planering över hur vi ska lägga upp vårat arbete. Fick ganska så bra struktur på det direkt, och nu är det förberedelse inför föreläsningarna som gäller....ser fram emot det. Sedan ikväll har jag vart hemma hos lillasyrran som fyllde år, ätit supergod mat som alltid och träffat familjen.

Sitter o spanar lite på en ny lista. Har ni ngt förslag så kom gärna med det till mig. Som ni kanske vet så är 80-talet ngt som ligger mig varmt om hjärtat. Så kom med förslag hehe....

Lugn dag på jobbet

Tog som sagt det väldigt lugnt igår kväll och det är skönt en dag som denna då jag har jobbat. Vädret var kanon, skördefest på Öland och den tyska kedjan hade premiärhelg, vilket gjorde att dagen var som väntat lugn. Fick ändå en del att göra med lite datainstallationer och dylikt på tapeten. Sedan hem till lägenheten för att följa Kalmar röda bröder i jakten på guldet. Underbar seger! Och nu ser det verkligen bra ut, kanske guldet kommer till den lilla staden där många bakåtsträvare och fotbollshataren kan få en käpp över ansiktet....

Nu till de två sista på listan och dessa är låtar jag lyssnat på i ca 10 års tid. Lyssna och njut.

02. Head Over Heels - Tears For Fears
Ni som känner mig vet att denna låten spelas en del hemma på tullslätten. Ja när jag hörde den första gången var det från en film, vilket visste jag inte då. Men genom lite sökande så fann jag vad jag letade efter och gud vad lyrisk jag blev direkt. Har nog sett till så jag har fått tag i det mesta som går att köpa från TFF och låten blir bara bättre o bättre. Ni kommer förstå vad jag menar.

01. Living On Video - Trans-X
Anledningen till mitt stora muskintresse är denna låten. Den slår det mesta och det är inte en slump att det finns i stort antal remixer och covers. Gruppen i sig är inte stor, men låten såldes i enorma ex under 1983 och framåt. Så lätt att sätta ihop ett vinnande koncept. För enkelheten är det bästa och det gällde ofta med musik från 80-talet. Har ni inte hört den så kommer ni garanterat att fastna för den.


Mycket sport idag

Det fina vädret bara fortsätter och hösten är för tillfället en mycket behaglig års tid att leva i. Har väl inte gjort så himmlans mycket idag, gymmet på morgonen men det var ett lugnt pass med fokus på ben. Fixat en del här hemma, men mestadels har dagit gått i sportens tecken. Derby i Liverpool, Luleå-HV och om en stund spansk fotboll.

Nu börjar det dra sig mot toppen av listan. Tror ni kommer gilla dagens låtar hehe....

04. Everlasting Love - Sandra
Fastnade egenligen för en av hennes andra hits "Maria Magdalena" som jag lyssnade på i många år innan jag hörde denna låten på radio och fastnade direkt. Klassisk höjning vid refrängen....och en fantastisk röst. Synthen kommer in på slutet av låten och skapar en må bra känsla som får mig att le. Sandra sjunger inte bara bra utan är också fantastiskt vacker även om hon nu kommit lite till åren. En idol för många unga på 80-talet. Man kan inte tycka illa om denna låten helt enkelt.

03. Blue Monday - New Order

New Order brukar räknas som ett av åttiotalets mest inflytelserika band, med sin banbrytande blandning av new wave, postpunk och elektronisk dansmusik och nämns ofta av fans, musikjournalister och andra musiker som en stark influens till de alternativa rock- och dansscener som växt fram under de senaste 25 åren. Låten är en av deras största hits och en stor del i mitt intresse för synth.


Ledig fredag

En händelserik dag är snart till ända. Som i går underbart väder, helt sjukt när det snart är oktober...men jag klagar inte hehe....Vart på IKEA med pappa idag, ganska lugnt med folk och det är alltid skönt. Inhandlade en del saker till lägenheten och som alltid är det planerade inköp för min del. Vart på gymmet en sväng och sprang på löpbandet. Gick över förväntan och foten kändes ok. Hjälpte syrran o handla lite inför kvällen då vi skulle hem till henne o fira lite i förskott då hon fyller på måndag. Precis hemkommen från henne och en underbar kväll med min och hennes familj...ja eller inte hela utan delar av den. God mat och ett mycket trevligt sällskap. Är så glad att jag har den förmånen att få umgås och vara er nära.

Min lista fortsätta nu med låtarna ni inte kan ha missat. Idag två mycket välkända låtar som ni säkert har hört.

06. Live to Tell - Madonna
En lite mer baladaktig låt från denna underbara artist, Madonna. Vill nog påstå att hon är störst av de kvinnliga artisterna. Över hela banan alltså. Låten har en stabilitet och hennes stämma sätter sin etrapp på hela låten. Skönt avbrott och nedgång i mitten då man får sig en tankeställare. Skulle jag dansa tryckare med någon kvart i två så skulle det vara till denna låten.

05. Donna Summer - She works hard for the money
"The queen of disco"...ja det säger det mesta om denna artist. Hur stor som helst redan på 70-talet då många av hennes hits kom till. En låt som sätter sig på hjärnan direkt, framförallt för uptempot och den sköna refrängen som inte går att missa.

Aslan min älskling

Är så stolt över min lilla kisse. Han mår fint och allt gick kanon idag. Vaknade ganska tidigt något spänd i kroppen. Tittade bredvid mig och där låg lilla Aslan som snart skulle få vara med om en stor sak i en katts liv. In med han i lådan och körde in på djursjukhusets parkering. Då började han skrika och det var precis som han kände på sig att ngt skulle hända. De är underbara människor där inne och han blev väl omhändertagen. Tänkte på han hela dag när jag satt där i skoldagen och kl. 16 var det dax att hämta den ngt tagna Aslan. Men han är ett lejon och det visade han verkligen idag. Jordens konung vill jag säga, jag är så stolt över min lilla kille!

Fortsätter min ranking med platserna 8 och 7.


08. Owner of a Lonely Heart - Yes

Vad ska man säga, älskar denna superhitten. Laura har en fantastisk stark röst och skönt tryck i basen. Kören beståt utav killar som spetsar till låten ytterligare. Väldigt skönt tempo i låten, perfekt att dansa till. En superhit när den kom, dessvärre dog sångerskan i tidig ålder. Men minnena finns kvar, en låt som sätter sin prägel direkt. Videon är ett mästerverk, kolla gärna alla detaljer...otroligt bra gjort !



07. Self Control - Laura Branigan
Kanske en av de mest kända låtarna från det glada 80-talet. En blandning av rock och modern pop från detta årtionde. Gittaren har en central roll i denna grupps spelande. Sångaren Jon Andersons magiska röst gjorde mig lyrisk och sanningen är den att jag ryser en idag när jag hör denna låt. Videon är minst lika bra som låten, bildenfrekvensen som filmes över bron där alla kostymklädda män går är ett skolexempel i vilken enorm skillad det är mellan dagens videor och 80-talets mästerverk. Sann och ren glädje i hela kroppen.

Idag börjar min ranking med låtar från 80-talet

Vart en lugn dag utan studier vilket är himmlan skönt. Underbart väder så jag tog mig en lång promenad på lunchen för att titta till båten. Köpte lite kläder på stan och spanade in en jacka inför vintern som jag är på jakt efter. Var ute hos syrran en sväng och hälsade på lilla Alva som skulle bada hehe...så sött !!

Nu tänker jag köra i gång med min ranking av de låtarna från 80-talet som har påverkat mig mest. Kommer att presentera två låtar om dagen och börjar idag med placering 10 och 9.

10. Big in Japan - Alphaville
Tror att denna låten var en av de som jag fastnade först för i unga år. Början är helt underbar, där Marian Gold står med händerna uppsträckta och vänder sig om till takten av synthen. Detta tyska band slog igenom hösten 1984 med albumet Forever Young, och har på senare år gjort comback i branchen. Personligen så är Big in Japan en låt som borde spelas på alla discon någon gång under kvällen. Otroligt skönt tempo och en skön video med det klassiska 80-tals ljuset.


9. Animotion - Obsession
Hittade den av en slump för ca ett år sedan och fastnade direkt för soundet. Detta är en så kallad "one hit wonder" då den blev gruppens enda dunderhit. Älskar synthen efter varje mening i vardera vers. En speciell ljus ton, som sätter sin prägel på hela låten. En perfekt låt att gå eller träna till, vet inte hur många gånger jag har kört den på repeat under mina träningspass.

Tisdag

Helt slut idag efter alla cykeltester och teori i mängder.....men det har har vart riktigt bra och lärorikt. Nu ganska lugnt fram till praktiken nästa, som vi har har en del kvar med att förbereda. Underbart väder idag förresten....varmt och helt blått på himmlen...som det ska vara men dessvärre är för sällan. Vart o handlat en massa råvaror och letat efter prylar till Aslan. Tänkte han skulle få en liten överraskning när han kommer hem efter operationen. Jobb på söndag annars inget planerat i helgen, vilket är superskönt.

Tänkte jag snart skulle göra en lista över olika låtar från 80-talet. En lista med min ranking och betyg, tror jag har en del att bidra med när det gäller musiken från detta årtionde. Är ju det enda jag lyssnar på. Och kan bara säga, inget slår 80-talet.


Operation för min lilla kisse

Dax för testledarutbildning då i 2 dagar nu med inhyrd instruktör från Halmstad. En del teori och sedan upp på ergometercyklarna och dax för test. Gick helt oki för mig, dock så var testvärdet inget vidare. Måste vart felkällorna som påverkade resultatet negativt hehe...

Annnars så ringde chefen från jobbet och bad mig komma in i veckan för att få träffa regionschefen...undrar vad hon vill? Ringde också till djursjukhuset för att få tid till Aslan vilket gick smidigt och redan på torsdag är det dax för lite operation.


Blivande planer

Suttit hela dagen och knåpat på min affärside....vilket jag är kanonnöjd med! Ska inte avslöja för mkt men det är något unikt, som jag kommer vara ensam om i regionen att erbjuda. Kommer nog att starta upp företaget inom en snar framtid men jobba ganska sparsamt med det i början. Se till så att hemsidan bli utförande och väldigt välgjord. Den kommer med andra ord vara mitt stora ansikte utåt marknaden. Nu kör vi!

Ledig lördag....

En skön lördag utan jobb och studier. Eller jag hade kanske behövt att plugga testledarutb. men jag känner att det tar vi igen nästa vecka när vi får besök av en som kan området i detalj. Ute på stan för att kolla lite kläder till en polare vilket gick snabbare än jag trodde. Stan är ju inte så värst stor och sortimentet begränsat....men vi hittade en perfekt jacka på Kapp Ahl som satt klockrent på Samuel. Har länge vart på jakt efter en skrivare, och passade på att sticka ut till jobbet och införskaffa mig en alltiett version från Canon som funkar mycket bra.

Åkte ut till syrran på landet och hälsade på lilla Alva som bara blir sötare och sötare. Hon är min lilla ögonsten som har och kommer för lång tid framöver, att trissa upp tillvaron avsevärt! Vi tog oss en långpromenad med sockertoppen i vagnen. Hon sov hela resan trots rötter o skogen hehe.

Lugn hemmakväll med Aslan, vilket uppskattas av han framför allt. Har köpt lite nya leksaker till han som han leker för fullt med. Husse sitter i soffan och betraktar lejoninstinkten hos sin lilla katt, livet är ganska mysigt i bland.....

Snart natt.....

En fantastisk insats av KFF nere i Rotterdam, mycket imponerad. Dock inte lika glad över HV:s spel uppe i Sundsvall, visst...det är andra matchen och många spelar har svårt att komma in i tempot och hitta rätt med passningarna. Men tränar man varje dag och hämtar ut en lön på 300000:- i månaden, så ska man kräva mera. Snart dax för mig att bege mig upp till Kinnarps för årets första match, kul att se de nya spelarna...kolla årets status.

Annars så har dagen vart ok med lite pluggande och en fika på stan. Mycket folk som vanligt på fredagseftermiddagarna, och likaså många nya affärer känns det som. Förstår inte hur detta går ihop sig, någonstans måste det finnas ett stopp då köpkraften kommer att dala i och med den stundande konjunkturen. Fick ett glädjande beskev när jag surfade in på
www.depechemode.com , bandet ska hålla presskonferans om några veckor, och kommer berätta om framtidsplanerna. Jag hoppas självklart på en ny turneplan, men oddsen för det är inte speciellt stora.

Tors...

Plugg hela dagen...börjar bli ganska trött på det nu, även om vi fick mycket gjort idag. Svårt att se ljuset nu faktiskt. Behöver ny stimulans i livet, kanske flytta?


Erfarenheter av livet

Erfarenheter....är det inte det livet handlar om. Vilken syn man har på sin tillvaro? Jag är ganska övertygad om det, och vill påstå att nivån mellan oss individer är väldigt tydlig. Att berätta för en person om något man har varit med om, det är ett fel många gör idag. Detta med ytlighet. Hur många gånger får man inte höra att "jag förstår vad du pratar om" eller "jag finns här om du vill prata". Varför ska jag prata med en person som inte har vart med om ngt som ens är i närheten av det som jag har blivit utsatt för? Vad får jag ut av det samtalet? Inget vill jag påstå. Nej, jag håller mig för mig själv eller så vänder jag mig till de personerna jag litar på, som har erfarenheter av liknande händelser. Vad kan en psykolog hjälpa mig med? Denna otroligt överskattade yrkesgrupp som jag har noll förtroende för. Livet går vidare, tillsammans med de som jag älskar.

Folkhälsa

Skön vecka detta med mycket egna studier vilket passar mig perfekt och sedan ledig i helgen....underbart! Hade bara eftermiddagsföreläsning idag, folkhälsa...som är en av mina favoritkurser. Mycket som händer hela tiden både regionalt och nationellt. Helt klart något jag skulle kunna tänka mig att jobba i framtiden med. Tror det finns enormt mycket att göra, och i detta land så har vi har verkligen förutsättningarna för att påverka och styra politikerna.

Åkte upp till gymmet en sväng, precis vid fel tidpunkt då den stora massan tränar. Och som jag har vart inne på innan, många som tränar fel. Unga killar som går upp för trappan, in direkt i rummet med de fria vikterna och läggar upp max på skivstången och sedan hör man ett stön. Tycker synd om dem och har många gånger vart på väg att påpeka att de gör så mycket fel man bara kan göra.

Själv så körde jag överkropp idag då jag har 2-delat program. 9 olika maskiner plus 5 fria, vilket är skräddarsytt för min kropp.

Måste avsluta med en underbar
balad från 80-talets början.

Shopping

Skön dag med plugg på förmiddagen och sedan en del shoppande. Är ju en sådan tid nu där det gäller att vara förberedd i garderoben med plagg som håller för den hårda kalla hösten. Handlar sällan på impuls så dagens inköp var välplanerat och jag blev kanon nöjd. Service är något jag värdesätter mycket när jag shoppar, och då speciellt säljare som kan analysera efter mitt behov och sedan hitta de rätta färgerna till mig vilket jag inte kan göra själv hehe....ja ni som känner mig vet säkert anledningen till detta.

Det är ett jäkla tjat om denna arena som ska byggas i stan, och detta har pågått tillräckligt länge nu. Alla bakåtsträvare som inte ser möjligheterna i denna arena kan sluta yttre sig, för nu är det i princip klart med bygget. Blir så trött på kalmariter som hela tiden klagar på allt och inget. Jag är själv stolt kalmarbo men att det fanns så många negativa personer i stan det trodde jag inte. Ledsamt och beklagligt och jag tycker synd om dessa personer som inte har ngt annat för sig i livet.

Sitter framför Svt1 nu och de sänder precis som föregående år premiären i hockeyelitserien. Ser mycket bra ut må jag säga,  nu så här i början av sista akten. Hjärtat pumpar som vanligt lite extra trots att många många omgångar återstår. Men HÅVE är HÅVE för mig.

Final i år igen

Sitter och laddar inför dagens jobb, hoppas på lika bra resultat som gårdagen men det blir nog svårt med tanke på vädret. Kunderna strömmar in vid regn och kyla men stannar hemma när det är uppehåll, i alla fall de som handlar på impuls......sedan finns det stammisar också...de kommer lite då och då.

Gårdagskvällen var förhållandevis lugn, var hemma hos Tomas några timmar då han hade dragit ihop en karaeokefest. Alltid lika trevligt med sång på alla nivåer, vilket är tjusningen då alla sjunger på sitt sätt och med olika kvaliter från musikbakgrunden. Jag sjöng inte, satt mest och pratade med Agnes om allt vad livet har att erbjuda. En underbar människa.

Snart så drar hockeysäsongen i gång igen. Blir svårt att försvara guldet för mitt kära HV men jag tror på final mot Linköping igen. Visst har viktiga spelare försvunnit men nyförvärven ser mycket bra ut och dessutom så plockar nog Stillman fram plånboken i höst och inhandlar det som kanske saknas lite. Förstakedjan finns kvar, stommen i laget och framförallt de spelare med hjärta för klubben. Dessutom så står många unga spelare utanför truppen och vill in, juniorer som redan har visat framfötterna. Konkurransen är stenhård på alla positioner och Kenta har känsla för detta med att sätta ihop rätt spelare med varandra. Guldet stannar i Jönköping.

Laget i mitt hjärta !



Gångtest

Sov fantastiskt bra i natt vilket jag alltid gör natten efter att man har vart ute, och det passade ju bra med tanke på dagens tidiga aktivitet inom träningsläran - gångtest! Helt enkelt så att man går 2 km på en plan bana så fort man kan. Mäter pulsen när man gått i mål och räknar på vissa värden man får ut av testet och till slut har man ett siffervärde så man kan se fitnesskapaciteteten. Fungerade helt ok och kan vara till stor hjälp under LIA:n. Sedan hem till studierna som är väldigt sega för tillfället, såg bara framåt på kvällen då jag skulle få träffa lilla Alva. Åkte till syrran och hälsade på det lilla underbarnet och blev helt frälst när hon dök upp. Denna underbara tjej som jag kommer tillbringa resten av mitt liv med. En ny och väldigt väntad familjemedlem.

Onsdagsfest

Ska sammanfatta gårdskvällen här lite....det jag kommer ihåg hehe. Nej men det var mycket trevligt att få festa till det med båda klasserna. Vi grabbar anslöt tjejerna runt 21 tiden och det var bra stämning redan då. Blir alltid så för min del att jag fastnar i djupa diskutioner och när man tittar på klockan så är det dags för krogen. Så också i går! Hela gänger drog sig innåt till Verandan där drinkar och andra alkoholhaltiga drycker intogs fram till stängningsdax. En väldigt lyckad fest måste jag säga och det håller nog de andra deltagarna med om.


Intressant föreläsning

Intressant studiedag idag måste jag säga. Förmiddag med näringslära där vi gick igenom terminens upplägg. Vi ska ut på LIA ganska så snart så äntligen ska det teoretiska genomvandlas till praktisk genomförbara övningar för personalen. Dax att ta sig en funderare på vad man kan göra med de anställda på Coop.

Efter lunch så begav jag mig ned till Kalmarsalen för en föreläsning om de nya socialförsäkringsvillkoren som sker inom detta stora område. Mycket handlade om själva chefernas roll och ansvar i en rehabutredning som exempel. Mycket intressant och givande, inför framtida anställningar inom området. Ingen träning ikväll utan i stället lite fixande här hemma plus tvättande. Data i morgon bitti, sedan lunch med pappa och på kvällen ut till tjejerna i norr för lite samkväm med den nya klassen.

Morbror Karl!!!!!!

En lugn måndag med egna studier, fortsättning på testledarutbildningen med nya frågor. Det är mycket nu hehe....tog en paus framåt lunch för en sväng till Nautilus vilket var välbehövligt. Har verkligen inte haft tid för träning i helgen så dagens pass var otroligt skönt o rogivande. Jag har ett lite speciellt unikt upplägg som jag ska återkommer till senare. Kom hem och då slog bomben ned.... eller ned och ned, det var ganska väntat men ändå helt otroligt. Jag blev i morse morbror till lilla Alva. Ett stort grattis till min syster Emma och hennes sambo Anders. Ett liv har kommit till världen. En obeskrivlig känsla i själen och i hjärtat.

Älskar er...pappa...emma...elin...av hela mitt hjärta....


Söndag med jobb och studier

Sov inget vidare i natt så steg upp redan vid 07 hugget för att ta mig en promenad och ge Aslan mat. Ett fruktansvärt regnoväder ute hindrade mig inte, då luften och gatan var precis lika ren som den vitaste duken. Åter till jobbet idag, och det gick förvånansvärt fort och problemfritt. Kände att kroppen var ganska mörnär jag kom hem, och till råga på allt så visste jag vad som väntade.....plugg...suttit med det nu i 3 timmar och det får banne mig räcka för idag. Ska avsluta kvällen med lite film och avslappning. Ladda batterierna inför en vecka med mycket studier och en och annan trevlig stund tillsammans med de andra som är där....på andra sidan stan.....

Åter tillbaks till denna i morgonbitti.....



Regnet öser ned

Intensiv dag med jobb fram till 16. Känner att jag kommer in mer och mer i det, lär mig hela tiden små knep och lösningar. Så det känns bra, gäller bara att ta det lugnt o sansat. Var ju inget super väder idag direkt men trodde ändå på mer folk när jag körde i gång vid lunch, men de kom lite senare i stället. Träffade min gamla lärare i dramapedagogik, vilket var en kärt återseende. Denna mannen är helt underbar och har en sådan värme i kroppen som alla skulle smittas av om man var i hans närvaro. Hem och snabb vila innan middagen med familjen. Tänkte ladda batterierna så jag beställde pasta med oxfile för att kunna ta mig vidare till nästa ställe men blev så supermätt att kroppen vägde som bly när jag avlägsnade mig. Mötte upp grabbarna utanför jenny lya och sedan upp till henne på mysig inflyttningsfest. Trivs verkligen tillsammans med mina vänner. Jag vet vart jag har dem och känner ett mycket stort förtroende och tillit inför dem.

Mycket att lägga på minne

Vart på jobbet idag med försäljning och mycket nytt att lägga på minnet. Har suttit med butiksdatasystemet hela dagen vilket gör en ganska trött och seg. Men det har gått helt ok, ska inte klaga...det kommer med tiden och jag ser ljust på framtiden med många lyckade avslut. Har precis laddat batterierna med pasta fyllt av tomater och mozzarella...super gott! Sitter i soffan framför sista golden league tävlingen från ett regnigt Bryssel. Ser fram emot morgondagen. Jobb, middag med familjen och sedan inflyttningsfest på kvällen...


Han här är lite större än min Aslan hehe.....



St Elmos Fire

Haft lite mycket att göra senaste dygnet..studier på hög nivå..eller inte hehe...men det går framåt i alla fall med alla kroppsliga ting och vad det innebär. Fick hem en ny dator som jag har suttit med en del och försökt få att fungera. Borde ju vara expert på detta men fick inte det trådlösa att fungera....gjorde felsökning efter felsökning men precis innan jag var på väg att ge upp så såg jag vad som hade hänt...eller vad han hade gjort rättare sagt !!! Kung i skogen...inte bara där utan också hemma i lägenheten... Aslan.......Nätverkskabeln var helt söndertuggad av det lilla busfröet. Men men... jag älskar honom trots detta och han såg lite försynt ut när husses ögon blev stora och arga. Har på den senaste tiden inhandlat en del kläder och dylikt vilket jag som person är mycket nöjd med. Brukar väldigt sällan göra dåliga köp, mkt för att handlandet är välplanerat. Men visst...impulsen faller in i bland men sällan med ett dåligt slutresultat. Önsker till sist att det kommer en riktigt bra skoaffär till staden, för dagens utbud är över all kritik. Ska man behöva åka över till Öland för att inhandla skor???

Förresten! Såg denna filmen i går. Ett mästerverk!



Ingen vila här inte

Nu har det dragit i gång på allvar, ingen vila här inte. Men jag ser fram emot hösten och mkt av studierna innebär praktiskt genomförbara projekt. Först och främst så var det introduktion på en testledarutbildning som vi kommer ha mkt nytta av i framtiden, som kommer innebära en del egna studier vilket passar mig perfekt. Jag lär mig bäst av att sitta själv i lugn och ro med bara tankarna och det som stundar i böckerna. Den första LIA:.n vi ska ut på är en sammanslagning av träning/näringslära vilket redan är om en månad. Ska bli intressant hehe....

Jag är om ni inte vet det en kille som helst av allt hade velat leva på 80-talet...vart si sådär en 20 år....leva med öppenheten i samhället och framför allt den underbara musiken och de fantastiska filmerna från detta årtionde. Blir svårt att sätta i hop en topplista över låtar men 
här är i alla fall en stor favorit.

Efter ett mail... några väldigt trevliga samtal så är det förhoppningsvis dax i morgon för dig, att träda fram ur bergens dalar....du vackra prinsessa....

Studierna drar igång

Då var det dax igen att återse klassen igen efter en välbehövlig ledighet från studierna. Allt var som vanligt och alla glada levande. Förmiddagen ägnades åt planering till eftermiddagens aktiviteter för de nya friskvårdspedagogerna. Sedan lunch på stan med några från klassen...passade på att hämta ut lite varor jag beställt från gymgrossisten. Vi tog med oss KY4 på en tur runt staden, visade dem olika gym och de olika uteställerna hehe...viktigt att veta sådant ssom inflyttad student. Hemma ganska tidigt vilket var riktigt skönt, somnade sent i natt *ler*....

Älskade mamma....du finns i mina tankar hela tiden...älskar och saknar dig så otroligt mycket.....

Du saknas