Seger direkt och glädje över Kalmar stad!

Vilken tillställning och vilken arena. Ja orden kan sammanfattas i succe! Allt var på topp. Stämningen, vädret, och en match som Kalmar avgjorde i andra halvlek efter brasselek med Djurgårdarna. Hoppas innerligt att folk nu inser vilket produkt laget Kalmar har att sälja så att de kommer tillbaks. Petter och jag var verkligen nöjda med kvällen och visst kommer vi snart tillbaks!


Premiär

Underbart väder i Kalmar idag och jag passade på tillsammans med Tomas att beundra Guldfågeln Arena som invigs i morgon. Äntligen säger jag bara. Precis vad denna staden behöver. Fantastiskt att Kalmar FF får den möjligheten att spela på en av landets absolut modernaste arenorna. Förhoppningsvis kommer folket och skapar en stämning som gamla fredde inte ens kunde komma i närheten av.

Annars har helgen varit relativt lugnt med lite fest i går med grabbarna och besök från storstan. Mycket folk ute och många trevlig minnen som kom upp för mig. Nu jobb och planeringsdag de närmaste dagarna, och sedan ledighet som stundar.


Snart helg!

Våren är här och det innebär också en nya omställning till ljusets framtåg. Nu måste det snart hända något på förändringsfronten för min del. Väntar på besked av min kontaktman för att sedan kunna lägga ned all min energi på rätt objekt.

Tankarna ligger lite på is och nu ser jag bara framåt. Det ska nog lösa sig det här. Eller det mesta i alla fall. Märker dagligen hur dåligt folk egentligen mår när man kommer åt fel punkter i själen.

Några dagar kvar till premiär på nya Arenan här i Kalmar. Ska bli intressant att se hur allt fungerar och framförallt spelet. Ska ta med mig Petter på matchen som är hemma efter långtripp i jobbet. Alltid kul att umgås med en trogen vän!