Tillbaks....

Åter tillbaks i bloggandet värld. Känns skönt att få ut sina tankar och känslor i bland. Har tagit en välbehövlig vila från skrivandet. Det började med att min dator gick sönder och då kände jag också att en paus vore inte fel för att samla nya krafter och låta projektet som jag tidigare skrivit om få ta all min tid.

Livet och dagarna går vidare. Jag jobbar för fullt och trivs utmärkt, inget att klaga på. Hoppas för allt i världen att jag få vara kvar när mitt vik går ut om några månader.

Träningen rullar på och har fått flytta över alla promenader till gymmet i stället med tanke på vädrets onda makter. Ska också snart få besked om min skada och hur min framtida insats inom sport påverkas.




Åter till vardagens bestyr

Åter till vardagen för de flesta, själv har jag varit ledig idag. Råkade hålla mig uppe hela natten för att titta på junior-vm i hockey som avslutades på fel sätt för vår del.

Lugn dag där jag ändå har varit på bibblan och lånat en rad biografier. Var en massa folk och jag tycker det är allmänt trevligt att glida runt och leta efter guldkorn som jag oftast hittar efter lite tid. Sedan iväg till gymmet där det var lika fullsmockat. Många nyårlöften som folk kämpar med. Får se hur det är om några veckor, när motivationen har lagt sig hos de flesta.

Jobb tidigt i morgon bitti vilket blir tufft att komma upp till med tanke på hur jag har ställt om tiden de senaste dagarna.


En mycket trevlig kväll och natt!

Gårdagen och natten var fantastisk! En av de trevligaste tillställningnarna jag varit på helt klart. Underbara vänner och nya tillskott förgyllde kvällen som innehöll god mat, sjukamp och en massa massa bra musik och även lite karaeoke! Timmarna bara rann i väg och jag drog mig hemåt runt 04. Ensam och tankfull i natten, men väldigt nöjd med kvällen!

Syster och Jag

Jag och Joel

Innan tolvslaget

Syster glad!

Kvällens värd Tomas