Semester!

Första semesterveckan är väldigt välkommen och ska verkligen njuta och fundera på min framtid. Det finns enormt mycket jag älskar med Kalmar och familjen bor i min närhet. Men kanske behöver jag en förändring i form av ny stad och nya möjligheter. En person som jag med mina egenskaper och förmågor borde få många andra att inse värdet av att leva och hela tiden skapa nya mål.

Det är så underbart med människor som har förståelse för hur andra personer fungerar och jag blir helt rörd vid dessa tillfällen som dagligen uppstår men som så sällan uppmärksammas.

För inte alls så länge sedan var jag på fest hos min bästa vän. Och i denna samling av olika personer som närvarar så framkommer det för mig att vissa har ett behov av att tänka väldigt egoistiskt. Nej det är ingen omedveten handling utan helt solklart uppenbart att dessa själar har det behovet någonstans inom sig. Och visst är det tragiskt.

Mycket funderingar som vanligt. Någon slags förändring kommer det blir. Och det är helt beroende av dig DR.

Bilder från nya lägenheten...








Mitt i sommaren...

Nya friska vinder över Kalmar. Eller kanske inte.

Har flyttat klart nu och lägenheten är mer eller mindre färdiginredd och jag är mer än nöjd. Tar energi och ensamheten blir ganska påtaglig när man väl slår sig till ro.

Kan inte riktigt förstå att tiden gått så fort. En vecka kvar sedan semester som är helt oplanerad. Och det känns ganska bra faktiskt med tanke på min status och hur allt har artat sig. Kan inte sluta tänka på just denna dagen att man inte är så värd och respekterad som man egentligen borde. Sedan finns det säkert ursäkteroch bortförklaringar....det gör det alltid. Men...denna gången är det extra tankemässigt jobbigt för mig.



Det blir inte bättre än så här! Freddie...kungen!