Fredagskväll

Skönt med fredag och ledig helg. Alltid lika skönt att känna den där nedtonande känslan när man åker hem från avslutat jobb. Fick ett mycket trevligt besked i dag av min chef, det gäller min framtid och jag återkommer till det.

Har verkligen fastnat för tysk fotboll som jag följer intensivt på Eurosport 2 under helgerna. Fartfyld och kreativ fotboll med ett otroligt tryck på läktarna. Alltid fullt och hög nivå på ligan överlag. Dortmund är favoriterna, ungt lag och ett tryck på ståplats som inte finns i hela europa. Läge att åka ned och sen match live snart. Ska planera lite för det tror jag!



Fortsatt bloggande!

Känner väl och har funderat en längre tid på hur jag ska göra med bloggen och har kommit fram till att jag ska fortsätta skriva om mitt liv, funderingar och självklart musiken!

Saker och ting har förändrats men detta har jag lagt bakom mig. Det finns oftast en väg att gå och den kräver en del tanke.

Just nu är det så att funderingar finns över en flytt från stan men problemet är att jag trivs så enormt bra på jobbet så det ska mycket till att jag lämnar stället. Människorna i Kalmar har en tendens att bakåtsträva och hela tiden se problemen i stället för möjligheterna. Nu är ju inte alla sådana men många.

Kan väl inte riktigt känna att jag känner mig sviken över att personer i min närhet inte finns till för mig, men näst därtill. Att vara så upptagen med sina egna problem som i själv verket inte är någon stor grej det tycker jag är beklagligt.

Men snart så...