Dagens låt!


Ledighet stundar

Sista passet på jobbet för denna veckan vilket är välbehövligt. Kanske inte rent fysiskt då men tankarna och energin har sjunkit en del under veckans gång. Skönt med en veckas semester nu då jag kan koppla av med litteratur, musik och upplevelser i naturen.

Har också fått ta över ett prima bord i mycket bra skick som jag ska behandla lite och det kommer bli som nytt. Så har att göra under framkommande dagar.

I går blev delar av stan avspärrad pga bombhot. En mindre smart kille var inte vid sina sinnes bruk, och detta är bara ett teckan på hur många galningar det finns ute på gatan. Psykvården är inte direkt på väg mot rätt håll. Tror de flesta skulle bli mörkrädda om de visste vad det fanns för människor som gick lösa på gatorna.

Avslutar med underbar musik från Italien. Och självklart från mitten av det bästa årtiondet. 1985! Vilken skön 80-tals känsla att se tillbaks på. Kläderna....soundet....glädjen....en superhit!




Tankar kring själen...

Livet blir sällan som man tänkt sig och det har jag fått erfara många gånger om. Förväntningar ska man aldrig ha eller förutsätta att vi individer beter sig på ett sätt vi gärna vill. Förmågan att klara sig igenom motgångar och erfarenheter, få själen att göra plats för just det som behövs intuti.

Linjen som livet rullar längs vid måste få göra instick på vägar som ska hanteras på bästa möjliga sätt. Att kunna stärkas av rätt människor är en förmåga få har. Vi vänder på bladet och vill gärna veta vad som väntas i framtidens ljus. Men där är det stopp.....



Dop

Har idag vart på dop och är nu en väldigt stolt fadder till lilla Anton! Han skötte sig perfekt och vara nog i drömmarna värld under själva cermonin. Så himmla fin och harmonisk stund i kyrkan vi fick alla efter det som har hänt. Skönt att kunna gå dit av en positiv anledning och ett nytt liv som föds in i våra hjärtan. Och kan ni tänka er....., dopklänningen Anton hade idag, samma hade jag vid mitt dop för 29 år sedan.




Friskförklarad...

Efter några dagars sjukfrånvaro var jag åter på jobbet idag. Lugnt pass som rullade på enligt planerna. Skönt att få återse en del människor också.

Sedan ut till Källstorp för att hjälpa pappa och Kristina med deras nya kamin som ska installeras och byggas klar, blir kanon när den värmer och fungerar! Ser mig lite efter nytt boende då jag är sugen på att komma utanför stan. Kanske kan finnas något som passar mig vem vet.

Till helgen ska Anton döpas och jag ska vara fadder, en stolt sådan. Det gäller att vi män i släkten håller ihop. Så glad att jag har familjen och vännerna!

Har stora planer på att få se för mig det kanske bästa synthpopbandet genom tiderna. A-ha från vårat kära grannland Norge. Lyssnar enormt mycket på dem just nu.


Helgen

Helgen är snart över och det har varit en lugn sådan för min del. Egentligen skulle jag jobbat men i förra veckan så skadade jag min hand så illa att en blödning uppstod och jobb var inte aktuellt. Ska se i veckan om jag kan återgå till jobbet eller inte.

I fredags firade min syster Elin sin födelsedag med hela familjen samlad. Supergod svampsoppa som smält i munnen serverades och allt var kanon! Jag är ytterst tacksam att ha en sådan underbar familj och släkt som finns för en i vått och torrt.

I går skulle jag åkt över till skördefesten men det blev ändrade planer. Var sedan på kvällen ute hos Robert i Berga och hade det väldigt trevligt. Kul att få träffa grabbarna igen. Det var ett tag sedan.

Lugnt idag med en del fotboll och tankar som flödar åt olika håll. Vad ska komma härnäst???