Dagen

Tog en sovmorgon vilket var välbehövligt. Vaknade av att Aslan gick på mig och tydligen ville han att husse skulle upp. In till stan och förbi Källskänken och sedan intag av sallad med C inne på Kvarnholmen.

Ny spellista i mobilen som jag nu går igenom för lite recensioner och passar alltid på att göra detta när jag tar mina långpromander. Finns inget bättre sätt att avgöra bra eller dålig musik då vinden viner och luften renar tankarna.

Precis hemkommen från Södra Utmarken och fotboll i korpen. Första matchen för mig i målet i år och dessvärre förlust.

21.30 ikväll släpps resterande artister under ForeverYoung turnen som kommer till Kalmar 21 Augusti. Ska bli riktigt intressant att se vad de har att komma med.

Alphaville - Big In Japan


Snart bilköp

Idag har det vart en skön ledig dag med mycket fokus på bil i och med att vädret inte har vart det bästa här i Kalmar. Vart runt hos en del bilhandlare för att hitta mig något passande. Men det är verkligen inte det lättaste. Då kraven från min sida är stora. Hittade i alla fall några intressanta objekt som jag ska provköra i dagarna.

Lite svårt att tänka klart en dag som denna. Som ni vet så kan man inte påverka sina känslor. Vare sig man vill eller inte. Att en person ska få en att helt kunna sluta tänka klart det är för mig helt främmande. Aldrig vart med om något liknande. Återstår att se vad som händer i framtiden.

Sol och fest med nära och kära

Underbart väder hela gårdagen. Började med en sväng på stan med syster där vi shoppade lite och lunchade tillsammans. Mycket trevligt!

Kusin Stina fyllde år och vi firade henne ute i Smedby med nära och kära. Alltid god mat och sällskap som värmer hela själen. De yngre drog till Byttan, medans jag mötte upp Manne i stan och vi gick till Harrys som var lagom fyllt med festglada människor. Vi träffade Sabina och C, kvällen var mycket lyckad.






Ledighet med värme

Då var jag ledig en vecka efter lagt schema som jag inte klagar över! Och helt plötsligt kommer värmen med allt var det innebär. Bara att vakna upp och ta dagen som den kommer, och bitarnna börjar att falla på plats.

Har tillbringat dagen ute i Källstorp med dagsverk då förändring pågår. Det blir verkligen kanon och stället är ett paradis där jag kommer vara en del, som det känns som nu. Efter jobb grillning och njutning av det fina omgivningarna och inandning av ren underbar luft!














Tankar i natten...

Är det inte så att ärlighet varar längst? Vad är det som gör att vissa människor inte säger sanningen eller lever under annan mantel. Talspråket "ärlighet varar alltid längst", är det tagit ur luften. Nej självklart är det inte så. Det stämmer och det visar hur man är som person. Att inte vara ärlig är ett svek mot sig själv. Ett svek som personer med kass självbild tar till sig i sin tro om att det inte kommer att komma fram. Men det gör det. Och det blir värre. Mycket värre och absolut inget för mig att ta till mig. En sådan person är lika med luft för mig.

Top of Depeche Mode Live - Enjoy The Silence - Paris 2001


Dessa människor...

Man undrar hur vissa människor tänker och resonerar kring sig själva och deras beteende. Vad är det som gör att en person inte klarar av att sätta in sig själv i en situation utan i stället ser andra som offer. Jag vill påstå att grunden till allt välbefinnande kommer inifrån. Har du en hög insikt om hur du fungerar och klarar av händelser och tankar då har du en viss grad av självkänsla.

Sedan är det ju så att personer med samma kassa självkänsla dras till varandra där problemet är en i mängden, där ingen kan hjälpa eller förändra. Och det är klart, ser man inte problemet och har en omgivning som inte påpekar eller kritiserar då är det svårt att förändra.

Orden talar för sig själva...


Ny månad!

Söndag igen. En underbar dag här i Kalmar med stekande sol och inga vindar som stör. Mycket flytt under veckan och jobb sedan på det. Lugn valborg för min del och verkar vart lugn här runt kvarteret. Trodde på mer fylla och oväsen men jag sov som en stock och rent var det på gatorna i går. Under första dagen i månaden så var familjen ute på som alltid trevlig middag hos faster. God kalkon och mycket prat som vanligt.