Nyår!

Kände att jag måste avsluta det gångna året med ett inlägg till er läsare!

Året har innburit mycket för mig och familjen. Vi har gått vidare och nya kapitel har skapats. Livet är en resa man måste gå igenom och vissa dagar är värre än andra.

Avslutar året hemma hos Tomas med vänner och syster vilket känns underbart. Låt nästakommande år fortgå såsom vi alla vill och kan utifrån våra förutsättningar.

Gott nytt år!


Juldagen...

Då var julen förbi och det känns underbart. Dagarna har trots allt gått ganska fort och jag har hela tiden haft bra människor runt om mig som funnits till när tankarna kommit upp.

Juldagsfirande i går, den stora utegångsdagen i Kalmar. Erfaren som jag är så vet jag också att den innebär en massa trängsel och fylla. Precis som i går. Förfest hemma hos Samuel med vänner och bra stämning. Efter mycket om och men så beslutade vi oss för Sandra vilket kanske inte var det smartaste valet. 18-års gräns med fylla slagsmål och skadegörelse. Kände mig verkligen gammal i allt detta kaoset. Drog mig inåt stan ganska tidigt för att träffa lite gamla vänner på lilla puben och för att komma ifrån stället! Men på det stora hela en trevlig kväll med gänget.

Jag på juldagen

Johan o jag

Robert o Tomas


Åter tillbaks...

Det var ett tag sedan nu. Vad detta beror på är svårt att förklara för er som inte vet. Men tankarna har varit svåra att omvandla till ord.

Snart Julafton. En dag som jag verkligen inte gillar. Har väl egentligen aldrig tyckte om julen som högtid. Dels är jag ateist och tror inte på något om varken gud eller jesus. Dels denna köpmani som gör många föräldrar skuldsatta och andra människor ännu mer åtsidosatta i samhällets pyramid. Hur många vet egentligen varför vi firar dessa dagar. Vad hände enligt den där tjocka boken som någon herre har skapat eller hur man ska få det att gå ihop. Jag får det inte, jag tror på realiteten och livet. Inte på en en tro där sändebud kommer med tankar och ord som vissa köper direkt. Alla tragiska förhållanden som sätta på prov under dessa dagar. Där barnen kommer i klämm och är olyckliga mer än lyckliga över tomten.

Jag firar inte julen. Däremot ska jag träffa min familj och äta lite god mat och sedan fokusera på jobbet.


Wham

Wham! var en brittisk popduo som var aktiv åren 1982–1986. Bandet bildades 1981 av George Michael och Andrew Ridgeley.


De hade tidigare spelat i ett band som kallat sig "The Executive". Deras första hit kom 1982 "Young Guns (Go for it)". Den hamnade 3:a i det kända tv/musik-programmet "Top of the pops". Det var bandets stora genombrott. Strax efter kom också deras första album "Fantastic" som toppade musiklistorna 1983.

Wham! slog igenom med debutskivan "Fantastic" 1982. Flera av sångerna gjorde succé och bland annat "Young Guns (Go For It), "Wham! Rap", "Bad Boys" och "Club Tropicana" placerade sig på listorna. Varje sång lanserades tillsammans med en minnesvärd video och bandets image var inledningsvis av det tuffare slaget. I videon till "Club Tropicana", den sista hiten från Fantastic, som släpptes sommaren 1983 var det sol, bad och shorts som gällde. Bandets beundrare fick se en ny image ta form...

1984 följdes succén upp med albumet "Make it Big" - då var det solbränna, frisyrer med ljusa slingor och stora vita leenden som gällde. Skivan tog sig direkt in på listorna i både Storbritannien och USA och hade snart båda förstaplatserna. Några av titlarna på "Make it Big" var: "Wake me up Before You Go-Go", "Freedom", "Everything She Wants" och "Careless Whisper". Careless Whisper marknadsfördes som en solosång av och med George Michael och den blev hans största hit någonsin.

Wham! var på mitten av 1980-talet en av världens största popgrupper.




Personalfest

Decembermånad har inkommit och dagarna mot jul går framåt med stormsteg. Undrar ibland vart tiden tar vägen och vad man gör för vettigt av dem?!

Hur som helst så var jag på mycket trevlig personalfest i går på brofästet. Ett gäng från jobbet på lite förfest innan och sedan mycket bra underhållning med många gamla goda hits i redigerade versioner och tolkningar. Blev en lugn kväll med lagom intag av alkohol. Nu väntar två nätter med jobb. Hoppas ni gör mig sällskap ni som kan via nätet!