Vilken underbar nyhet!

Under titeln Forever Young samlas nu några av 80-talets bästa artister till en fantastisk musikfest. Men Forever Young är ingen vanlig musikfestival på en lerig åker med långa köer till bajamajor. På Forever Young är maten varm och ölen kall och inte tvärtom. På Forever Young är köerna minimala och det satsars stort på alla former av bekvämligheter – allt för att musikfesten ska bli just en fest!

Sammanlagt festars det loss sex gånger i sex olika städer med Forever Young, internationella storheter som ALPHAVILLE med sångaren Marion Gold i spetsen. Och vad sägs om kultartisten JAKOB HELLMAN som spelar hela sitt hyllade album ”…och stora havet” (1989) ? Forever Young bjuder också på REEPERBAHN med Olle Ljungström som inte stått på scen tillsammans sedan 1986 men som nu återförenas exklusivt på Forever Young. Men det slutar inte här, det kommer löpande avslöjas fler svenska och internationella toppartister till Forever Young turnén.

Turneplan:

Linköping 6/8
Varberg 7/8
Eskilstuna 13/8
Helsingborg 14/8
Gävle 20/8
Kalmar 21/8

Kommer att presentera dessa artister mer ingående under våren här i bloggen!



Kommentarer
Postat av: Anna

haha ja läste med detta häromdagen .. ååå d är ju grymt kul ... men se dem vet ej . men skulle va kul göra d .dock ej hemma i sverige när d är i varberg ,, hmmm

2010-03-30 @ 22:30:12
URL: http://annasaraj.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad roligt!!!!!!

Hade du roligt på olearys i torsdags??! Haha

2010-04-03 @ 22:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback