Imponerande insats

U21-Em i går kväll där Sverige ställdes mot England som chockstartade med 1-0 i första minuten. Detta fortsatte och i halvlek var matchen i mina ögon körd. 3 bollar hämtar man bara inte upp. Mycket suckande då Tomas och Samuel var på besök. Men det som hände i andra halvlek får man nog se som en liten bragd i sig. Att visa den moralen och inställningen som laget gjorde, det är värt mycket i svenska folket ögon. Och när kvitteringen kom så skrek vi vilt här hemma och ölen korkades upp. Synd då att laget förlorade på straffat, men de flesta har nog ändå tagit dessa spelare till sina hjärtan, de är trots allt vår framtid.

Vi drog oss inåt stan efter lite likördrickande och hamnade på Krögers där det var mycket folk men framför allt varmt. Gasolvärmarna gick på högvarv och det kändes som tropisk värme. Om detta vara ett knep från ställets sida för att få kunderna att dricka mer det låter jag vara osagt. Hemåt ganska tidigt för min del efter en trevlig kväll.