Dessa Kalmariter...

En riktig sportlördag med skidor och hockey, kan inte bli bättre hehe. Superskönt väder med lagom värme men ändå inte slask. Blev en långpromenad innan frukost då tankarna kan gå fria.

Det är ju så här dessvärre att folk från Kalmar har en tendens att ha ett dåligt rykte på det sättat att många anses vara bakåtsträvare och inskränkta i sin stad. Och det stämmer verkligen och jag skäms som äkta Kalmarit att dessa människor har fått sin åsikt hörd. Vi måste i dagens läge med finanskris och dylikt se till att se framåt, få hit företag och andra sevärdheter som gynnar regionen i form av tex  fler turister. Företagen som redan finns gör inte mycket för att detta ska ske och det är beklagligt i sig, men det stora problemet är inställnigen att " det inte går !". Visst är det så att det mesta går bara man vill, kanske inte just för stunden men då får man lösa problemet på ett eller annat sätt och ta del av den komptensen som finns.  

Vi har Sveriges bästa fotbollslag som spelar på landets sunkigaste arena, och skulle det inte vara för dessa bakåtsträvae så skulle en arena snart stå färdig som gynnar alla på sikt. Inte bara i Kalmar stad, utan även människor över hela regionen. Varför kan så många andra städer, men inte Kalmar?


Kommentarer
Postat av: Elin

Yeah! Håller helt och hållet med! Skamligt!

2009-02-21 @ 14:18:51
URL: http://elintorsten.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det e bara att flytta!

2009-02-22 @ 15:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback